Företag i fokus:

Annons

Annons

Söker du lägenhet?

Bröderna Hugo och Sebastian lanserar Clean Drink på alla COOP

Sebastian Kvissberg och Hugo Rosas. Foto: Hugo Rosas.

 ”Ett stort delmål i vår resa med Cean Drinks”, skriver en av Sveriges största influensers Hugo Rosas i ett Instagram inlägg.

Bröderna Hugo Rosas och Sebastian Kvissberg från Södertälje tar Clean Drink till nya nivåer. Nu etablerar dom den populära funktionsdrycken Clean Drink på Coop, ett av Sveriges största livsmedelskedjor med cirka 800 butiker i landet.

– Vi har jobbat hårt för detta och jag kan inte hitta ett tydligare resultat än en lansering på en av Sveriges största dagligvarukedjor, säger Hugor Rosas.

Clean drink är sedan tidigare listad på ICA Gruppen och Axfood, men i måndags kunde Coop-konsumenter runt om i landet hitta Clean drink på Coops butikshyllor och därmed öka breddning av kundkretsen och tillgängligheten.

– Det är en kvalitetsstämpel för oss att Coop ser ett värde i att erbjuda vår produkt i sina medlemsägda butiker, säger Sebastian Kvissberg, VD på Clean drink i ett pressmeddelande.

Coop börjar lanseringen med fem populära smaker, Blodapelsin, Äpple & Päron, Passion, Friska bär och nyheten Citrus Clementin. 

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 11 september 2021 00:00
Senast uppdaterad: 11 september 2021 00:00

BILDEXTRA: Manifestation för Södertälje lockade storpublik

Shamash Oyal

Manifestationen ”Stå upp för Södertälje 2033”. Foto: Shamash Oyal / SBBK

Svea Rolander. Foto: Shamash Oyal

Emilia Englund. Foto: Shamash Oyal

Bild: SBBK

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 28 mars 2023 20:19
Senast uppdaterad: 28 mars 2023 20:29

Wardia prisas av kommunen för sin färgglada teckning

W

Bild: Södertälje kommun

Under måndagen hölls den årliga teckningstävling som arrangeras av Telge fastigheter. Priset tilldelades till Wardia Issa från klass 4B på Södertälje Friskola.

Teckningstävling arrangerades för fjärdeklassare under temat ”vår snälla stad” som totalt hade 23 klassar som deltog. Wardia Issa från Södertälje Friskola kammande hem hela tävlingen med sin färgglada teckning och fick ta emot en prischeck på 4000 kronor för sin klass.

Motiveringen löd:
”En positiv upplevelse som sprakar av färger, glädje och kreativitet. Här får alla vara med, även skyddshelgonet Ragnhild. Till och med de höga husen som sträcker sig mot skyn är klädda i vackra färger. Det märks att det är en snäll stad; en stad att tycka om och vilja bo i. Här förtjänar alla en guldkrona på huvudet.”

Tävlingen har pågått i mer än tio år som syftar till att uppmuntra och belöna kreativitet. Priset delades ut i stadshuset av Lars Greger (MP) och Krister Mellström från Telge Fastigheter.

Wardia Issas vinnarteckningen som nu hänger på väggen i Stadshuset. Bild: Södertälje kommun

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 28 mars 2023 18:42
Senast uppdaterad: 28 mars 2023 18:42

Annons

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors