Företag i fokus:

Annons

Sebastian gör entre i TV-rutan ikväll – ”Mitt livs äventyr”

Sebastian Martinsson är årets ena Bachelor. Foto: Alex Ataseven.

Ikväll börjar årets Bachelor sändas på TV4 Play och på Sjuan som spelades in i Rhodos under åtta veckor i våras. En av deltagarna är Södertäljebon och hunken som syns flitigt på Innovate Crossfit i Weda, Sebastian Martinsson.

Ikväll sänds programmet, hur är känslorna kring det?
– Äntligen! Äntligen ska alla få se detta äventyr, jag är så taggad. Allt jag känner är glädje. Hoppas att så många som möjligt tittar på programmet för det här vill man inte missa.

Vad fick dig att söka till Bachelor på Tv4?
– Det var ju inte jag som sökte utan det var min mamma som skickade in en ansökan. Hon tyckte det var dags att jag hittade kärleken. Sen hörde produktionen av sig, och det var inga tveksamheter från min sida. Jag kände bara nu kör vi, sedan var jag på väg mot mitt livs äventyr.

Har du någon aning om hur många som sökt till programmet ?
– Har ingen aning om det faktiskt. Förhoppningsvis många!

Hur skulle du beskriva dig själv?
– Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt snäll kille som vill alla väl. Jag håller mina vänner och familj varmt om hjärtat. Det viktigaste för mig är att folk i min omgivning mår bra och även jag själv. Har man det som grund så kan man lyckas med mycket i livet. 

Hur har responsen varit från vänner och bekanta som uppmärksammat att du deltar?
– Jag har bara fått väldigt bra respons från familj och vänner. De är mer taggade än vad jag är, berättar Sebastian Martinsson för Telgenytt.

Hoppas du hitta den rätta för dig i programmet ? 
– Jag hoppas verkligen det, sen vet man aldrig vad som kan hända. Är det menat så är det. Det är inget man kan styra över.

Avslutningsvis, vem är den rätta för Sebastian Martinsson?
– Oj va svårt! Det går inte att beskriva jag tror att man får en väldigt speciell känsla i kroppen när man ser just den personen. Man går på moln och allt känns bara så rätt. Man blir ett team som lyfter varandra till nya nivåer.

Årets Bachelor sänds på TV4 Play och på Sjuan med start ikväll 19:00.

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 6 september 2021 00:00
Senast uppdaterad: 6 september 2021 00:00

Nedsläpp: Almtuna – SSK

C2D2DC6B-9856-4271-A699-6E8151EF032D

Foto: Shamash Oyal

Det stundar nya matcher för SSK:s herrlag. Det ska spelas tre matcher den här veckan och man inleder imorgon på bortaplan mot Almtuna.

Förra veckan spelade SSK två matcher, de inbringade 4 poäng. I fredagens hemmapremiär fanns det två spelare på skadelistan. Den ena var forwarden Sebastian Dyk och glädjande nog är han nu efter några veckors frånvaro redo för matchspel igen, det bekräftar han själv för Telgenytt.

Den andra spelaren som saknades mot Västerås i fredags var backen Albin Carlsson. Enligt LT:s bevakning av dagens träning så saknades Carlsson även där. Spel imorgon i Uppsala blir det inte för honom.

-Han spelar inte imorgon men förhoppningsvis spelar han på fredag, säger huvudtränare Magnus Bogren om Carlssons medverkan framöver.

Något särskilt i spelet ni har fokuserat på inför Almtuna?

-Ja, det är det väl. Tycker vi gör en bra första och tredje period mot Västerås, andra perioden mindre bra. Tittar man på allting efter också, statistik, så skulle vi ha vunnit den matchen.

-Där är mycket att ta med men sett över 60 minuter måste vi spela med mer tålamod, hitta mer trygghet i helheten. Inte bara göra 40 minuter bra utan försöka vara mer noggranna med pucken. Vi slarvar för mycket, framför allt i andra perioden där vi ger dem momentum. Det har vi jobbat med bland annat.

Specialteams hackar lite tycker jag?

-I och med att Dyk är tillbaka så har vi jobbat lite med powerplay, försöka få i gång det ännu mer. Vi gör ju ett 6 mot 4 och ett i 5 mot 4 men tycker ändå att vi behöver bli lite bättre där.

-Inte krångla till det, göra det enkelt, vi har skickligheten. Går det inte första gången så är det att jobba på. Då kommer det att komma.

-Vi har släppt in lite för mycket i boxplay, vi jobbar hårt med det och finns inget trolleri utan det är samma idé som allt det andra. Behålla lugnet, jobba med det vi har sagt och tro på det. Inte hitta på massa andra grejer.

Var placerar ni Dyk imorgon?

-Han går in med Christopher Liljewall och Ludwig Blomstrand.

Då blir Egor Polin 13:e forward imorgon?

-Ja, han blir extraspelare. Han har gjort det jättebra och är absolut med i snacket men imorgon blir det så.

(Annonslänk)

Då är det ingen annan frånvaro förutom Albin Carlsson att rapportera om?

-Nej.

Kommer inte Rasmus Ekström åka med till Uppsala?

-Det får vi se, vi har inte bestämt hur vi gör, vem som åker med. Det tar vi imorgon när vi ser gänget.

Målvaktsvalet är det väl inte lönt att fråga om, det håller du väl på till imorgon?

-Haha, jag gör väl det.

Trolig laguppställning mot Almtuna:

Målvaktsval ej offentliggjort

Backpar

Daniel Norbe – Olli Vainio

Viktor Grahn – Julius Bergman

Henrik Malmström – Veeti Vainio

Kedjor

Marcus Eriksson – Filiph Engsund – Linus Videll

Ludwig Blomstrand – Christopher Liljlewall – Sebastin Dyk

Viktor Liljegren – Dominic Turgeon – Emil Alba

William Wiå – Jacob Bjerselius – Jacob Dahlström

Extra: Egor Polin

Text:

Daniel Hansson

Dela via:

Shares
Publicerad: 3 oktober 2023 16:38
Senast uppdaterad: 3 oktober 2023 17:28

Brand i trapphus i Blombacka – Släcktes snabbt

brandbild räddningstjänst .

Arkivbild: Shamash Oyal

Strax innan 17-tiden larmades räddningstjänsten till Blombacka. Enligt de första initiala larmrapporterna från SOS Alarm, uppstod en en brand i trapphus i ett flerfamiljshus på Fjärilsstigen.

Det var på tisdagseftermiddagen som flera räddningsenheter larmades till Blombacka. När räddningstjänsten kom fram, bekräftades det att ett paket brann i ett trapphus.

-Vi larmades till platsen och det visade sig vara ett paket som ska börjat brinna, säger Räddningstjänstens operatör till Telgenytt.

Branden släcktes innan den hann sprida sig till någon av de närliggande lägenheterna. Vad som orsakade branden är i nuläget oklart

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 3 oktober 2023 16:25
Senast uppdaterad: 3 oktober 2023 16:26

Annons

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors