🕝 2 minuter
Bildextra: Enhörna IF startar höstsäsongen med en förlust.
Publicerad 1 augusti 2021 02:00
Uppdaterad 1 augusti 2021 02:00

Idag spelade Enhörna IF sin första match för höstsäsongen borta mot Västerhaninge IF och det skulle inte bli någon skillnad mot hur vårsäsongen slutade. I den 35:e minut drog Västerhaninges målvakt på sig en målchansutvisning och läget såg ljust ut för bortalaget som nu spelade med en man mer.

Ljuset skulle dock släckas tidigt i den andra halvleken då Västerhaninge tilldömdes en straff och förvaltade den på bästa möjliga sätt. Värre skulle det även bli för Enhörna IF i den 71:a matchminuten då mittbacken Tobias Gündüz drog på sig sin andra varning för dagen.

Kvitterat i röda kort men dock kom aldrig en kvittering på resultattavlan. Enhörna skapade ett tryck i slutskedet men matchen slutade med 1-0 till Västerhaninge IF.

Redan på lördag den 7:e Juli möts lagen igen på Friluftsgården i Enhörna.