Företag i fokus:

Assyriska FF signar 20-årige Hugo Rödlund ”Väldigt glad”

Bild: Assyriska FF

Idag offentliggjorde Assyriska FF att man förvärvar 20-årigen Hugo Rödlund från Eskilstuna.

Han lämnar IFK Eskilstuna för spel i Södertäljelaget Assyriska FF och den lovande mittfältaren från Västerås har bland annat spelat i klubbarna IFK Eskilstuna och Västerås SK. Där har spelat i både division två och Ettan Norra.

– Jag började med IFK Eskilstuna där jag kommer från senast, jag hade en väldigt bra period där. Klubben trodde på mig och jag hade en väldigt härlig relation med varenda spelare i laget, säger han till Assyriska FF.

20-åringen har även tidigare tränat med den portugisiska storklubben SC Braga och holländska klubben Roda JC. Utomlands fick han möta lag från tredje divisionen med U-19 och menar att miljön där skilde sig markant från spelet hemma i Sverige.

– Där andas man fotboll och det är lite på liv eller död när man tränar. Dock valde jag att åka hem och läsa klart skolan i Sverige, säger Hugo till Assyriska FF

Att det slutade med att han skrev på Assyriska var inte helt oväntat enligt 20 åringen som säger att han och klubben hade kontakt redan förra året. Men det var efter att han mötte United på bortaplan som kontakten tog fart på allvar.

– Någon scout kollade på mig när vi mötte Arameiska och efter det har det tagit fart. Jag är väldigt glad att det blivit så, säger Rödlund till lt.

Assyriskas nya tränare “Här finns ingen tid för semester”

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 27 juli 2021 00:00
Senast uppdaterad: 27 juli 2021 00:00

Bil voltade och hamnade på taket i Södertälje Syd

IMG_6072

Foto: Shamash Oyal

Under lördagskvällen vid 22:30, som en singelolycka i Södertälje Syd rapporterades, då en bil voltade och hamnade på taket med en passagerare inne i fordonet.

Räddningstjänst, ambulans och polis, var på plats för att hantera situationen. Polisen genomförde en utredning för att fastställa orsaken till olyckan och undersöka de exakta omständigheterna.

Enligt uppgifter ska personen som färdades i bilen ha kunnat lämna fordonet. Personen misstänks för vårdslöshet i trafik.

-Det var en bil som voltade och hamnade på taket. En anmälan om vårdslöshet i trafik har rapporterats, säger polisens presstalesperson till Telgenytt.

Skadeläget för den inblandade är oklart.

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 21 april 2024 02:43
Senast uppdaterad: 21 april 2024 02:43

INSÄNDARE: Noll respekt för en ren stad

RAW

Foto: Rawpixel/CC0 1

”Vad är det för fel på besökarna till stadskärnan?”, skriver insändaren.

Igår var det städning av flera gator i Södertälje. Kaplansgatan sopades från grus, fimpar samt alla möjliga sopor tidigt på förmiddagen. Det blev fint.

Endast några timmar senare är det en person från en parkerad bil som rätt ut på trottoaren kastar resterna från en hamburgerrestaurang, papper, muggar osv. Nu idag, fredag, har fimparna tillsammans med övriga sopor börjat samlas igen.

Vad är det för fel på besökarna till stadskärnan, är de flesta höga på flugsvamp eller tar dom fel på Lerhaga och Södertälje Centrum?

Jag som bor på soptippen

Text:

Detta är en debatt/insändare. Åsikterna är skribentens egna

Dela via:

Shares
Publicerad: 20 april 2024 21:00
Senast uppdaterad: 20 april 2024 17:30

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors