🕝 1 minuter
Ännu en spelare förlänger - Anton Gaddefors klar för SBBK
Publicerad 22 juli 2021 02:00
Uppdaterad 22 juli 2021 02:00

Foto: Anna Forsström

31 åringen som kom till Södertälje BBK förlänger och gör därmed sin tredje raka säsong för SBBK.

Anton Gaddefors, vars moderklubb är Uppsala, ansågs vara en av de mest givande spelarna i laget och snittade näst mest poäng i SBBK. Han har har tidigare spelat för flera olika klubbar i Europa med väljer nu att förlänga med SBBK ännu en säsong.

Tillsammans med sin bror, Viktor Gaddefors, har han stått bakom flera vinster. Anton var även en av de spelare som dominerade när SBBK spelade slutspel i våras. Efter ett mindre avbrott i april, som gjorde att han tvingades att vila i början på slutspelet, gjorde han comeback i laget men tyvärr förlorade man i finalen mot Norrköping.

– Vi får behålla en av ligans vassaste scorer och en spelare som kan ge oss det där lilla extra. Anton visade förra säsongen att han är en av ligans bästa spelare så väldigt viktigt för oss att behålla honom i lagbygget. Målet har varit att behålla så många som möjligt från förra säsongen och med Anton fortsätter vi på den vägen, säger SBBK:s coach Ludwig Degernäs på SBBKs hemsida

Södertäljeprofilen Dino Pita förlänger med SBBK “Vi ska fightas om guldet”

Förra veckan skrev Telgenytt om Dino Pitas förlängning och nu går SBBK ut med att man även förlänger med Anton Gaddefors som gör sin tredje säsong i laget.

Dela artikeln