Företag i fokus:

Annons

Annons

Söker du lägenhet?

Efter gårdagens förlust – Assyriskas två tränare lämnar

Foto/Bilder: Svenskafans

Med hälften av serien spelad och 11 förluster ligger Assyriska på nedflyttningsplats. Efter gårdagens 4-3 förlust mot Syrianska i Örebro tillkallades det till ett akut möte mellan ledningen och tränarna.

Ett möte som slutade med att båda sidorna var överens om att tränarna lämnar sitt huvuduppdrag och lämnar plats till ny förändring och ny energi, meddelar Assyriska på sin hemsida.

– Vi förstår båda att klubben måste agera och rent fotbollsmässigt är det här ett ganska väntat beslut. Det är inga dåliga tankar mot varken klubben eller styrelsen, jag hoppas att den förändring klubben tänkt sig får rätt effekt så att Assyriska kan rädda kontraktet, säger Martin Augar som varit huvudtränare sedan maj 2019 på Assyriska hemsida.

– Det är två omtyckta tränare som har gjort allt för att vända på förlusttrenden men tyvärr har det inte gått. Båda har varit otroligt engagerade och noggranna i sitt arbete men denna gång kom inte den effekten som vi alla trodde på. Från klubbens sida vill vi tacka dem och önska dem all lycka till med sina karriärer inom fotbollen och privat, säger Morris Esa på Assyriskas hemsida.

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 11 juli 2021 00:00
Senast uppdaterad: 11 juli 2021 00:00

Person påkörd i centrala Södertälje – Förd till sjukhus

4ACAE2C6-801A-4136-B226-FDA4DB9DBA18

Läsarbild

En äldre man blev på lördagseftermiddagen påkörd i centrala Södertälje och förts till sjukhus och. Nu misstänkta en förare för vållande till kroppsskada.

-Vi är på plats tillsammans med polis och läkare säger, räddningstjänstens vakthavande befäl, Roger Magnusson, till Telgenytt.

En 75-årig man blev på eftermiddagen påkörd av en bilförare vid korsningen Nygatan och Järnagatan centrala i Södertälje. Flera räddningsenheter, ambulans och polis kallades till olycksplatsen.

Den skadade mannen vårdades på plats och har nu förts till sjukhuset med ambulans. Enligt polisen var den skadade mannen vid medvetande och kunde talbar.

Detaljerna kring händelsen är dock inte helt klarlagda, inklusive exakta omständigheter kring olyckan och huruvida övergångsstället var involverat. Mannen har ännu inte kunnat höras av polisen angående händelsen.

Bilföraren, en man i 50-årsåldern, misstänks för vållande till kroppsskada och kommer att undersökas och utredas av polisen. Mer information och detaljer förväntas framkomma när den skadade mannen har kunnat ge sin version av händelsen och utredningen fortskrider.

Läsarbild

(Annonslänk)

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 3 juni 2023 16:03
Senast uppdaterad: 3 juni 2023 16:07

Skogsbrand i Nykvarn – Flera enheter på plats

Brandbil

Arkivbild

Just nu brinner det i skogen nära Långsjön i Nykvarn. Räddningstjänsten är på plats med flera enheter och bistås av en helikopter från ovan.

– Det var en helikopter på plats i början. Det var inte vår helikopter utan polisen som förmodligen var i närheten för ett annat ärende, säger Roger Magnusson, vakthavande befäl på Räddningscentralen, till Telgenytt.

Larmet inkom vid 13.40 om en skogsbrand cirka en kilometer väster om Långsjön i Nykvarn.

Flera enheter från räddningstjänsten, tillsammans med ett ledningsfordon, är nu på platsen för att bekämpa branden och omfattar en yta på cirka 1500 kvadratmeter.

– Vi är på plats och har en prognos på att vara klara om cirka 2 timmar. Vi har ringat in branden som uppskattas vara på en yta av cirka 1500 kvadratmeter. Ingen vattenbombning med helikopter behövs, allt är under kontroll i Nykvarn skulle jag vilja säga, säger Magnusson.

(Annonslänk)

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 3 juni 2023 13:10
Senast uppdaterad: 3 juni 2023 13:16

Annons

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors