🕝 1 minuter
Bildextra: Hemmalaget tappade ledningen "Vi ligger i botten av en anledning"
Publicerad 27 juni 2021 02:00
Uppdaterad 27 juni 2021 02:00

Assyriska FF förlorade dagens match mot Brommapojkarna som spelades i Södertälje Fotbollsarena.

Matchen slutade alltså 2-0 till BP på bortaplan.

Telgenytt var på plats för att rapportera matchen. Vi fick även en intervju med Nemrud Awrohum som är lagkapten för Assyriska FF.

Vad tycker du om dagens förlust?

– På grund av förlusten gick det inte bra, men jag tycker att vi står upp rätt så bra duell mässigt men lag mässigt nej. Man märker att de ligger i toppen av en anledning och vi ligger i botten av en anledning. Men vi får ta det positiva av matchen och försöka göra det bättre till nästa match, där de två sista matcherna väldigt viktiga för oss innan uppehållet, säger Nemrud Awrohum.

Var det något du tyckte kunde förbättras spelmässigt?

– Jag tycker mer det offensiva spelet där vi försöker etablera lite spel behöver vara mer distinkta alltså mer rakare. Nu rullar vi i för sig men vi kommer ingenstans vi tappar boll. Vi behöver komma till avslut och vara lite rakare till spelet och mer distinkta, säger Assyriskas lagkapten, Nemrud Awrohum.

Ni har haft en tuff start på säsongen, något du vill kommentera?

– Vi är nykomlingar och målsättningen är att hålla sig kvar, men vi tar match för match och plocka mycket poäng som möjligt. Vi försöker hitta ett spel som passar oss men även gynna laget, avslutar lagkaptenen Nemrud Awrohum.

Bilder från dagens match.

Dela artikeln