Företag i fokus:

Idag hålls begravningen för mördade 39-åringen.

Flerbarnspappan som mördades vid Vasa handelsplats i måndags förra veckan, begravs idag vid Tveta begravningsplats. Både Södertälje kommun och polisen meddelar att det förväntas närvara många människor på begravningsceremonin i Tveta idag.

– Många människor förväntas komma till Tveta, och företrädare för S:t Jacobs kyrka har stått i nära dialog med mig och polisen under planeringen. Vi vill att det ska bli en fin minnesstund och tycker att det är bra att man är utomhus och utanför stadskärnan, säger Anna Flink till LT som är säkerhetschef på Södertälje kommun.

Från och med i tisdags, den första juni, är det tillåtet samlas maximalt 100 personer om man håller avstånd enligt nya restriktionerna

– Vi tycker att ansvariga har en väldigt bra planering, kring avstånd, antal och trafiksituationen. De har jobbat stenhårt och ska ha en stor eloge. Vi kommer att ha en anpassad närvaro. Det finns ingen konkret hotbild, säger Jonas Packalén till LT på Södertäljepolisen.

Text:

Alexander Isa

Dela via:

Shares
Publicerad: 3 juni 2021 00:00
Senast uppdaterad: 3 juni 2021 00:00

BILDEXTRA: Fullsatt när SSK hade hemmapremiär

5442A2E8-64AE-4409-A617-DEA1D1B464EB

Foto: Shamash Oyal

Lagledare Ove Karlsson på väg att lämna över en sista matchtröja till Dragan (#84), SSKspelaren Jacob Dahlström på väg att överräcka blomsterkvast

Dragan Umicevic avtackas efter en lång hockeykarriär, till höger i bild hans hustru Giovanna Umicevic. Foto: Shamash Oyal

SSK:s klubbdirektör höll tal till Dragans ära, här tillsammans med barnen Bianca och Luca

Text:

Daniel Hansson

Dela via:

Shares
Publicerad: 30 september 2023 13:17
Senast uppdaterad: 30 september 2023 13:17

Butik rånad med pistolliknande föremål – en person skadad

92430DCB-3652-434A-A1A4-26B58C033E96

Foto: Alexander Isa

En butik i centrala Södertälje rånades av flera personer på lördagsförmiddagen. Enligt polisen användes ett föremål som liknade en pistol av gärningspersonerna.

Det var strax efter klockan 10 som polisen larmades till den centrala butiken efter ett nödlarm. Enligt polisens information blev en av de anställda blivit slagen.

– Det är butiksanställd som larmar från butiken och berättar att två personer har hotat med ett pistolliknande föremål samt slagit butiksbiträdet, skriver polisen på sin hemsida

Polise och ambulans beordrads till platsen och den anställda personen som skadades fördes till sjukhus med för kontroll.

Just nu pågår en sökinsats efter de misstänkta gärningspersonerna i området, men i nuläget har inga misstänkta personer gripits.

Butiken har spärrats av för en teknisk undersökning, och polisen har inlett en förundersökning angående grovt rån.

Enligt uppgifter till Telgenytt, har butiken Stjärnurmakarna blivit utsatt för ett rån.

Vet du mer, kontakta oss här.

Polis på plats. Området avspärrat. Foto: Alexander Isa

Text:

Shamash Oyal

Dela via:

Shares
Publicerad: 30 september 2023 09:43
Senast uppdaterad: 30 september 2023 10:39

Annons

Stöd vår lokala journalistik med en Swish:

123 473 66 41

qr

Mest lästa

SÖK NYHETER

Fler resultat...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors